Voit seurata toimintaamme ja ajankohtaisia asioita Facebook- ja Instagram-sivuiltamme. Kaikki tapahtumamme ovat avoimia myös kiinnostuneille ei-jäsenille, hallituksen ja yhdistyksen kokouksia lukuunottamatta. Mikäli sinusta tuntuu, että toivoisit HYYn Vihreiden järjestävän jotain tiettyä ohjelmaa, voit aina ehdottaa sitä tai kenties tulla itse mukaan suunnittelemaan tapahtumiamme.

Noudatamme tietojesi käsittelyssä huolellisuutta. Oheisista linkeistä voit tutustua tietosuojapolitiikkaamme ja jäsenrekisterimme tietosuojaselosteeseen.


Liity sähköpostilistallemme!

Listan kautta saat tietoa tulevista tapahtumista ja muusta ajankohtaisesta. HYYn sähköpostilistoille liitytään lähettämällä osoitteeseen majordomo@helsinki.fi otsikoimaton viesti, jossa lukee:

subscribe vihreat-lista

Tällöin se osoite, josta viesti lähetetään, tallentuu listan vastaanottajaksi. On myös mahdollista kirjautua eri osoitteella kuin lähetysosoite, jolloin viestiksi tulee:

subscribe vihreat-lista vastaanottajan.osoite@domainin.nimi (siis se sähköposti, jonka haluat listalle)

Liittyminen vahvistuu, kun listan ylläpitäjä on hyväksynyt sen.


Liity jäseneksemme!

HYY:n Vihreiden jäsenenä voit osallistua kaikkiin tapahtumiimme ja pääset vaikuttamaan yhdistyksen toimintaan. Voit tulla mukaan vaikuttamaan politiikkaamme tai järjestämään tapahtumia – mitä vain haluat! Lisäksi jäsenyys on hyvä tapa tukea HYYn Vihreiden toimintaa, sillä suuri jäsenmäärä takaa sen, että vihreillä on HYYssä painoarvoa.

Jäsenyys ei sisällä mitään maksuja tai velvoitteita. Jäsenrekisterin tietosuojaseloste löytyy täältä.

Voit liittyä HYYn Vihreiden jäseneksi tällä lomakkeella:

Kaikki etunimet ja sukunimi *
Kaikki etunimet ja sukunimi
Keräämme opiskelijanumeroita sitä varten, että voimme todistaa tarvittaessa sen, ketkä jäsenistämme kuuluvat HYY:hyn.
Voit halutessasi maksaa (täysin vapaaehtoisen) jäsenmaksun HYY:n Vihreät ry:n tilille FI7240550011466501. Laita viestiksi "jäsenmaksu 2019".