Back to All Events

Pk-seudun Vihreiden Nuorten pikkujoulut


Hei ihana! ♥

Tervetuloa Kupoliin (Mannerheimintie 5 B, Uuden ylioppilastalon 7. kerros) juhlistamaan pikkujoulukautta HYY:n Vihreiden sekä Helsingin, Vantaan ja Espoon Vihreiden Nuorten kanssa! Vihreiden varapuheenjohtaja Maria Ohisalo pitää alkutervehdyksen klo 19:15, lisäksi luvassa hyvää seuraa, vegaanista naposteltavaa, mahdollisuus puhua politiikkaa vihreässä seurassa sekä musiikkia ja rentoa ohjelmaa. Tarjolla on glögiä, mutta jos epäilet olevasi janoinen niin OPM.

Kaikki vihreät, vihreästi ajattelevat tai muuten vaan kiinnostuneet ja heidän kaverinsa ovat mitä lämpimimmin tervetulleita!

Huom! Kupoli on valitettavasti esteellinen tila. Hissillä pääsee vain kuudenteen eli kupolia yhtä alempaan kerrokseen, josta eteenpäin pääsee vain portaita pitkin. Tilassa on kaksi erillistä, melko tilavaa unisex-vessaa, joita ei ole inva-wc-standardoitu. WC:n ja Kupolin välissä on portaat.

Tilassa ovat voimassa turvallisemman tilan periaatteet, joten kohtelethan kanssaihmisiäsi kunnioittavasti ja tarvittaessa tutustut turvallisemman tilan periaatteisiin Kupolin nettisivuilla. (https://kupoli.wordpress.com/turvallinen-tila/)

------------------------------------------------------------------------------------------

Dear You,

Welcome to Kupoli (Mannerheimintie 5 B, 7th floor of the New Student House) on 9.12. to celebrate with the Green Youth of Helsinki, Espoo, Vantaa & University of Helsinki! Maria Ohisalo will speak at 19:15. Some glühwine and vegan snacks are on the house but if you are feeling thirsty, feel free to BYOB.

See you at Kupoli! ♥

Accessibility info: Kupoli is not wheelchair accessible. There is elevator to sixth floor but to the seventh you have to climb one flight of stairs. There are two separate relatively large unisex-toilets but those are not inva-WC standardised. In between Kupoli and the toilets there is a small set of stairs.

Kupoli is safer space so please treat everybody with respect and kindness. You can read more about safer spaces in Kupoli website (https://kupoli.wordpress.com/safe-space/).

Later Event: December 13
Syyskokous