Back to All Events

Syyskokous

Rakas HYY:n vihreiden jäsen,

Lämpimästi tervetuloa HYY:n Vihreiden sääntömääräiseen syyskokoukseen keskiviikkona 13.12.2017 klo 19:00 kokoushuone Seppeleeseen Domus Gaudiumille! Kokouskutsu ja sen liittet on lähetetty jäsenistölle sähköpostitse.

Syyskokouksessa valitaan HYY:n vihreiden hallitus vuodelle 2018. Mikäli sinua siis kiinnostaa olla mukana tekemässä ylioppilaskunnasta ja maailmasta vihreämpää ja oikeudenmukaisempaa paikkaa, hae HYY:n hallitukseen! Hallituksen puheenjohtajan lisäksi muita rooleja hallituksessa ovat esimerkiksi varapuheenjohtaja, sihteeri, taloudenhoitaja, tiedotusvastaava sekä vaihtelevat roolit, joita räätälöidän hakijan osaamisen ja kiinnostusten mukaan.

Sinulla ei siis tarvitse olla aiempaa kokemusta järjestötoiminnasta, tärkeämpää on into yhdessä tekemiseen! Ensi vuonna hallituksessa sinulla on mahdollisuus päästä muun muassa järjestämään HYY:n Vihreiden 35-vuotisjuhlaa, osallistua edustajistovaalien vaalikampanjan suunitteluun ja toteutukseen, tehdä monipuolista viestintää ja osallistua poliittiseen keskusteluun - sekä päästä toteuttamaan omia ideoitasi ylioppilaskunnan ja vihreän liikkeen piirissä! Mitä juuri sinä haluaisit tehdä ensi vuonna?

Hallitukseen voit hakea yksinkertaisesti ilmestymällä paikalle syyskokoukseen. Mikäli et pääse paikalle, voit myös laittaa etukäteen lyhyen hakemuksen nykyiselle puheenjohtajalle Kukka Louhimiehelle (kukka.louhimies@helsinki.fi). Kerro hakemuksessasi, miksi haet hallitukseen ja millaisesta roolista hallituksessa olisit kiinnostunut. Nykyinen hallitus vastaa mielellään myös mahdollisiin kysymyksiin.

***

Dear member of The University of Helsinki Greens,

You're warmly welcome to the annual fall meeting of The University of Helsinki Greens on Wednesday, 13.12.2017 in Seppele, Domus Gaudium (address: Leppäsuonkatu 1, 1st floor). Seppele is accessible also with a wheelchair. The invitation and its attachments have been sent to the members of the association.

In the meeting a new board for the association will be chosen. So, if you're interested in working towards a better student union (and a better world), please join us and apply! You don't need any previous experience in organisational activities, and we have a wide range of roles to choose from. How does, for instance, organising an election campaign, brainstorming events, or taking care of the association's communication and social media sound?

You can apply for the board by simply appearing in the meeting, or by sending a brief application to the current chairperson of the association, Kukka Louhimies (kukka.louhimies@helsinki.fi). The current board is also happy to help if you have any questions.

Earlier Event: December 9
Pk-seudun Vihreiden Nuorten pikkujoulut
Later Event: February 17
Vihreät Sitsit