Back to All Events

Pääkaupunkiseudun Vihreiden Nuorten liittarietkot

Vihreiden nuorten liittokokous lähestyy!

Olet ottanut ensimmäisen suuren askeleen ja ilmoittautunut HyVi:n edustajaksi. Mutta mitä nyt? Mitä liittarissa tapahtuu? Pitääkö siellä osata jotain? Keitä sinne tulee? Näihin ja muihin mieltä askarruttaviin kysymyksiin saat vastaukset Vihreiden nuorten pääkaupunkiseudun jäsenjärjestöjen yhteisissä liittokokous- eli liittarietkoissa!

Kokoonnumme kaikki yhteen Vihreiden puoluetoimiston (Fredrikinkatu 33 A) Koijärvi-saliin 8.11. klo 19:00. Käymme yhdessä läpi, mitä liittokokouksessa tarkalleen ottaen tapahtuu ja sinulla on mahdollisuus päästä kysymään liittarikonkareilta kaikkea mahdollista pukukoodista äänestämiskäytäntöihin – sekä tietysti päästä tutustumaan muihin liittariin lähtijöihin!

Tarjolla on vegaanista syötävää sekä hyvää seuraa.

--


The General Assembly of the Green Youth is coming again!

You've been brave enough to sign up for representing the Helsinki University Greens. So... What now? What exactly happens there? Do you need to know something beforehand? Who will be there? These and all the other questions will be answered in the training session organised by all the Green Youth member organisations of the Helsinki area.

We will all gather together in the Green Party office (Fredrikinkatu 33 A) in Koijärvi hall on November 8, at 7:00 PM. We will go through the assembly agenda and procedures and you will have a chance to ask all the questions you might have from the dress code to the nuances of the voting system - and naturally to get to know all the others going there!

Some vegan snacks will will be served, along with good company.

Later Event: December 9
Pk-seudun Vihreiden Nuorten pikkujoulut